Recepti
Koong Tord Grathiam - KOZICE S ČEŠNJAKOM I PAPROM
15 min
Ljutina
Postupak pripreme:
1. U zdjeli izmiješajte češnjak, umak od kamenica, umak od soje, šećer i papar, dodajte kozice i promiješajte tako da ih umak potpuno prekrije.
2. U woku ili tavi zagrijte 2-3 žlice ulja dodajte dio kozica tako da prekriju dno i pržite na jakoj vatri da postanu hrskave i poprime zlatno-smeđu boju. Postupak ponavljajte dok tako ne ispržite sve kozice.
Sastojci:
750 g očišćenih repova kozica, 8 režnjeva kosanog češnjaka, 45 ml (3 jušne žlice) umaka od kamenica, 30 ml (2 jušne žlice) svijetlog umaka od soje, 1 čajna žličica šećera, ½ čajne žličice mljevenog crnog papra, biljno ulje za prženje.
Povezani proizvodi
Seafood Market
Black Tiger "Easy Peel" 13/15 IQF - REPOVI TIGRASTIH KOZICA
Penaeus monodon
K000312
10 x 1 KG / 800 G DW