Koong Tord Grathiam - KOZICE S ČEŠNJAKOM I PAPROM

TajlandTajland

15 min

general.spice general.spice general.spice

Ljutina

Postupak pripreme:

1. U zdjeli izmiješajte češnjak, umak od kamenica, umak od soje, šećer i papar, dodajte kozice i promiješajte tako da ih umak potpuno prekrije.

2. U woku ili tavi zagrijte 2-3 žlice ulja dodajte dio kozica tako da prekriju dno i pržite na jakoj vatri da postanu hrskave i poprime zlatno-smeđu boju. Postupak ponavljajte dok tako ne ispržite sve kozice.

Sastojci:

750 g očišćenih repova kozica, 8 režnjeva kosanog češnjaka, 45 ml (3 jušne žlice) umaka od kamenica, 30 ml (2 jušne žlice) svijetlog umaka od soje, 1 čajna žličica šećera, ½ čajne žličice mljevenog crnog papra, biljno ulje za prženje.

Povezani proizvodi

Seafood Market

Black Tiger "Easy Peel" 13/15 IQF - REPOVI TIGRASTIH KOZICA

Penaeus monodon

K000312

10 x 1 KG / 800 G DW

Maekrua

Nam Man Hoi - UMAK OD KAMENICA

HS08654

12 x 600 ML

Dek Som Boon

Formula "A" - SVIJETLI UMAK OD SOJE

HALAL

HS08663

12 x 700 ML